Lopp 6 - 2140m auto

Ett öppet lopp på förhand som kommer kräva många streck. 8 Hipster K. kommer med två klart bra prestationer mot tufft motstånd bakom sig. Han kan dessutom öppna bra och kliver ner i klass här. Utgångsläget kunde varit bättre men vi kan räkna med att Linda Sedström kommer att vara offensiv från start. Skulle man till och med komma hela vägen till spets så är såklart mycket vunnet. Men Hipster K ska räknas in i segerstriden även från andra positioner också. Att det är anmält barfota runt om nu är också ett plus.

Skrällen är 14 Trefilov som senast stod för en mersmakande insats efter sin galopp på V75. Intrycket var positivt och formen sitter där. Skulle det bli uppskruvat tempo på loppet gynnar det Trefilov som kommer ha en rapp avslutning att tillgå. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Steady Victory vann på bra sätt senast och kommer med bevisad form. Att det är barfota runt om nu är ett plus och även detta är en individ som skulle gynnas om tempot blir högt idag.

Nämner även 3 Listas Pippi som har inlett året positivt och nu ska hon dessutom gå i en amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Från stallet är man optimistiska på förhand och hon är ett givet streck på kupongen.

14 Trefilov
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip