Lopp 6 - 2140m volt

2 Flirting Diamond är en fyraåring som kom om till Thomas Uhrberg under förra året. Han stod redan då för ett par riktigt bra prestationer. Inte minst när Flirting Diamond kunde tävla barfota runt om. Hästens stora mål för året är givetvis Derbyt hemma i Norge, men på vägen dit kommer han kunna tjäna fina pengar här i Sverige. Idag står man perfekt inne i klassen och det blir även barfota runt om vilket är ett plus. Man har även fått ett bra utgångsläge, då man sitter i ett andraspår direkt. Flirting Diamond tål att göra endel själv i loppet och besitter en tungt slutvarv som kommer bli tufft för övriga att stå emot. När vi får 5,00 på att man vinner loppet så anser jag spelvärdet är högt.

4 Kryptonite Hanover är en stark och rejäl fyraåring som hela tiden visat härlig inställning och talang. När man under andra halvan av fjolåret ryckte framskorna tog han ytterligare steg i sina prestationer. Idag är det årsdebut men jag räknar med att tränare Reijo Liljendahl har vältränat och att Kryptonite Hanover är väl förberedd inför uppgiften. Spår fyra i volt har man hanterat bra tidigare.

Framhåller även 3 Unacerveza Broline som haft en fin utvecklingskurva och tagit stora steg nu på slutet. Han är både snabb och stark och kommer få ett bra lopp idag från bricka tre. Formen är bra med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Ska inte nonchaleras i dagens lopp.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Flirting Diamond
Lopp 6 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip