Lopp 6 - 2140m auto

2 Leon Zon är min ide i loppet. Känslan är att han kommer bli något borttappad av spelarna ikväll. Resultatraden är missvisande, han har antingen fått harva på i dödens eller suttit fast med sparade krafter i mål på slutet. Men ikväll har man ett passande utgångsläge och även om han har sin bästa bit tillslut skulle loppet ikväll kunna passa Leon Zon. Han kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt, och med många startsnabba hästar med i loppet är jag inne på att tempot kan bli högt. Något som skulle gynna Leon Zon som kommer kunna spara sin speed tillslut. Han kommer bli tuff att stå emot den sista biten med lite överpace. Till endast 16% är detta mitt förstastreck. När vi även får 5,00 på fasta marknaden så spelar jag.

9 Zacapa Grim var ute i en V75-final för två starter sedan, då mötte man bland annat högkapabla Zion Font. Men Zacapa Grim utgick med hedern i behåll, han blev trea efter att gått 09,8 sista 800m i en vass avslutning. I den senaste starten hamnade man för långt bak för att kunna böanda sig i segerstriden, men Zacapa Grim stod återigen för en rapp avslutning. Formen är bra och Sofia Aronssons valack står perfekt inne i loppet. Kommer bli tuff att stå emot över upploppet.

8 Le Crack Sox är en kapabel häst som kan mycket i grunden men som ikväll fått ett tufft utgångsläge. Imponerade i två raka segrar tidigt i somras och skulle det bara lösa sig med positionerna ikväll kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Nämner även 5 Helios Di Quattro som kommer med toppform till kvällens start. Han har två raka segrar på kontot och i den senaste starten vann man enkelt via 13,1 sista 1000m. Kusken Emma Smedeby har vunnit med hästen tidigare och man är ikväll återigen ett tidigt segerbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Leon Zon
Lopp 6 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip