Lopp 6 - 1640m auto

Här blir 5 Grace Trot favorit och det kan man förstå. Femåringen har endast fått se sig besegrad en gång i livet och då slutade hon tvåa. Efter att inlett segertåget på Visby har hon nu hunnit med att visa upp sitt fina kunnande även på huvudstadsbanan och senast slog hon en så pass bra häst som Kelly Smartface. Grace Trot är allround i loppen och tål att göra jobb själv om det behövs. Det som dock gör att jag inte kommer kastar mig över henne idag på V75 är att det kan bli svar i ledningen från start och då kommer hon också få bekänna färg den tunga vägen.

Draget i loppet är 2 Light In som flera gånger visat upp bra kapacitet och senast visade hon även bra form efter en snabb avslutning. Hon är kvick i benen och kan öppna bra, men hon kan också avsluta snabbt med rätt lopp. Det som är intressant denna gången är också att det aviseras amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Till 9% är hon given och när vi även får 2,25 på att hon placerar sig topp-3 så spelar jag.

Nämner även skrällen 6 In Your Time som även hon kan öppna snabbt från start. Dessutom får hon Ulf Ohlsson i vagnen för första gången, addera sen till en amerikansk vagn för första gången. En spännande skräll till låg procent.

2 Light In
Lopp 6 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,25

This is the stats tab
This is the post tip