Lopp 6 - 2140m auto

3 Belker ställs ikväll emot betydligt enklare motstånd än vad han är van vid. Han går från att tampas mot Extreme, Aetos Kronos och Don Fanucci Zet till att ställas mot Norrlands-eliten, vilket är en avsevärt stor skillnad. Belker var tidigt en unghäststjärna som på slutet sett ut som en helt annan häst, åt det sämre håller. Men är det någon gång man ska vakna till så är det när man möter motstånd av kvällens kaliber. Robert Bergh har säkert gjort vad han kan och känslan är att det nästan är sista chansen för Belker att visa ikväll att han vill vara på tävlingsbanan. Talang och kunnande finns, så det handlar mestadels om att man ska löpa upp till sin fulla förmåga. Belker är kvick iväg från start och siktet är inställt på ledningen. Väl i den positionen handlar det om för kusken Oskar Florhed att hålla lampan lysande så länge som möjligt. Vill Bleker tävla ikväll vinner han från ledningen och han är min förstahäst. När vi får 2,40 på att man vinner loppet så spelar jag.

2 Mr Perfect fick se sig besegrad av Hesiod i den senaste starten efter att Mr Perfect fått göra jobbet i dödens och Hesiod kunnat lifta med i kön och speeda vasst på upploppet. Ikväll ser det ut som att Mr Perfect kommer kunna få en bättre resa och med en form som är bra är han ett tidigt segerbud i kvällens lopp.

8 Hesiod har ett tufft utgångsläge ikväll, men med tanke på det lilla startfältet är det inte lika tufft som i ett lopp med fulla listor. Han kommer med en färsk seger i bagaget. Hesiod har en vass avslutning att tillgå och kommer fälla många den sista biten om det blir tempo på loppet ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Belker
Lopp 6 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 2,40
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip