Lopp 6 - 1640m auto

6 Boston Wise L. gjorde det bra senast efter att fått sen lucka på upploppet. Han sköt till vasst och klockan stannade på 09,8 sista 1000m. Då var loppet 2640m och ikväll är det kort distans vilket ses som ett plus för Boston Wise L. Han vann senast han startade på 1640m och visade då att han tål att göra en hel del jobb själv i loppen. I ett öppet fyra-åringslopp tippas han trots att han riskerar att få göra jobbet även ikväll.

3 Capricornus känns intressant på förhand ikväll. Han har nu fått två lopp i kroppen på svensk mark och bör närma sig toppform. Utgångsläget är bra och han kan öppna kvickt från start. I årsdebuten för två starter sedan mötte han bland annat Cyber Lane och hände med fullt godkänt utan att kunna blanda sig i någon segerstrid. I den senaste starten fick hästen en resa i rygg på ledaren. Han kunde inte riktigt följa ryggen den sista biten, men höll farten klart godkänt. Tränare Stefan Melander meddelade att hästen inte alls fungerade som bäst på barfota runt som Capricornus gick senast. Därför är det åter skor på hovarna ikväll och denna fyraåringen ska räknas tidigt. När vi får 1,75 på att man placerar sig topp-3 så spelar jag.

Nämner även 2 Take the Credit som kan var en tänkbar skräll. Han var ute i samma lopp som Capricornus i den senaste starten. Ikväll är utgångsläget bättre och i ett litet fält är möjligheten stor att man får chansen trots ett snällt lopp. Tränas av Daniel Redén som har full form på stallet för dagen och detta kan vara en skräll i loppet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Capricornus
Lopp 6 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 1,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip