Lopp 6 - 1640m auto

Vi inleder med omtag på 3 Feline Burgerheide som in på upploppet senast såg ut att ha segern i sin hand då, men han lyckades inte kliva förbi ledaren som stärkte på sig den sista biten. Däremot var form intrycket och insatsen klart positiv och även om folk kanske numera ser Feline Burgerheide som en ickevinnare vill jag inte vara den som står kvar på perrongen när tåget går. Jag har följt denna sexåriga tjej sedan hon kom till Hans Crebas och jag vet vad hon kan. För mig är hon den troliga ledaren i loppet här och också hästen att slå för övriga. Tipsetta och när vi får 3,65 på fasta är det givet för mig atg spela.

9 Deon W. kommer med två raka segrar på kontot och håller toppform för dagen. Båda segrarna är dock tagna från ledningen vilket är en position hon inte kommer kunna nå ikväll. Men skulle det lösa sig på ett bra sätt med positionerna är formen på topp och hon ska räknas tidigt bakom min tipsetta.

Nämner även 1 Best Time Ever som är vass på speed och stod för en rapp avslutning senast. Hon skulle kunna få ett passande lopp här ikväll och med garanterat fritt till slut är Best Time Ever tidig här.

3 Feline Burgerheide
Lopp 6 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 3,65
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip