Lopp 6 - 1640m auto

3 Lawmaker är en sexåring med fint kunnande som på slutet har han varit ute i ruffa sammanhang. I den senaste starten hade han ett tufft utgångsläge och backades sist, och kunde därefter aldrig blanda sig i segerstriden på allvar. För fyra starter sedan var man ute i Årjängs stora sprinterlopp och mötte bland annat Missel Hill, Click Bait och Wild Love vilket säger en hel del om hästens kunnande. Ikväll har han dessutom fått en passande uppgift på förhand. Han är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen blir man sen svårpasserad för övriga. När vi får 3,15 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
8 Jaguar Dream har ett tufft utgångsläge men är hästen med högst kapacitet i fältet. Han var dock inte som bäst i den senaste starten, vilket gör att det nu finns frågetecken på både form och utgångsläge. Han kan öppna rappt och skulle kusk och tränare Claes Sjöström vara offensiv start så kan han hitta fram till dödens i tidigt. Väl där framme ska han räknas oavsett position men sett till stacken måste man hissa varningsflagg.

Nämner även 6 Snowstorm Hanover som ikväll gör andra starten för tränaren Daniel Redén. Detta är en sjuåring som är svårbedömd för dagen då debuten för Redén inte sa speciellt mycket. Men vi vet att han kan öppna kvickt och att hästen besitter hög kapacitet är det inget tvivel om. En lurig skräll i loppet som ska med vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Lawmaker
Lopp 6 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 3,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip