Lopp 6 - 1640m auto

Tredje avdelningen är ett fint lopp med flera V75 meriterade hästar.

5 Dream Kåsgård gjorde årsdebut senast men blev för ivrig och det slutade med galopp direkt. Men nu siktar man på revansch och spår en bit ut ökar sannolikheten för felfri avgång. Dessutom väljer tränaren Flemming Jensen rycka skorna runt om och med en etta högst upp i raden är jag säker på att Flemming Jensen kommer var påställd ikväll. Formen på stallet är bra och Dream Kåsgård blir mitt förstaval. När vi får 3,10 på vinnarspelet
så testar jag.

2 Bravo Sabotage har varit ute mot tufft motstånd på slutet och det har slutat med att Bravo Sabotage suttit fast två gånger på rad nu. För två starter sedan handlade det om en bronsfinal och senast var det ett bronsförsök på V75. Ikväll är utgångsläget tilltalande med bricka två och formen är definitivt bättre än vad som går att utläsa ur programmet. Han kan öppna kvickt och skulle Bravo Sabotage hitta till ledningen ikväll lär man prova där. Given på kupongen.

Även 1 Eight Hour är kvick iväg från start och har öppnat vasst från innerspåret tidigare. Senast blev det dock galopp före start och hon är inte helt att lita på. Men felfri ikväll finns kapacitet för att utmana om segern.

Nämner även 6 Tour Eiffel som kommer med bra form och vann senast från ledning. Hon trivs klart bäst i spets men det kan kosta att komma dit ikväll så frågan är vilken taktik Peter Ingves väljer här. Men oavsett så är formen på topp och han ska inte nonchaleras vid gardering.

5 Dream Kåsgård
Lopp 6 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 3,10
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip