Lopp 6 - 2600m auto

11 Mateo de Reve är härdad i tuffa sammanhang och fick en snäll resa i rygg på ledaren senast och hade bara luckan dykt upp lite tidigare så hade han nog gått segrande ur loppet. Nu fick han nöja sig med en andraplats och blev därför kvar i klassen. För tre starter sedan var man ute i en final och var då inblandad i en tuff öppning där klockan stannade på 05,9!!! första 500m, men han höll trots detta klart godkänt hela vägen in i mål. Tom Erik Solberg som sitter i vagnen är en skicklig kusk och lång distans ses som ett plus. Given förstahäst.

3 Juliana Rags är en individ med bra kunnande för klassen som har presterat bra både i Sverige och Norge tidigare. Idag har man ett bra utgångsläge och formen är bra. Till endast 4% är man en tidig skräll bakom favoriten.

Framhåller även 7 Cambria som gav bort över 50m från start senast men stod för en mersmakande upphämtning och var ikapp klungan med varvet kvar till mål och såg sen formstark ut som fastlåst mellan hästar över upploppet. Att det är lång distans idag ses bara som ett plus då Cambria lever på sin styrka och Tomas Dalborgs är en tränare som alltid har vältränat när sina hästar startar.

Nämner även 5 Funny Boy som senast var ute på V75 och stötte på tufft motstånd. Prestationen var bra och han gick sista 800m på 10,5. Idag är motståndet mer passande och dessutom är utgångsläget bra. Pass upp vid gardering. Nät vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

5 Funny Boy
Lopp 6 - Bjerke
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip