Lopp 6 - 2650m auto

5 Hobart har matchats mot tufft motstånd under året utan att fått sätta nosen först i något av de större loppen. Men prestationerna har varit bra och Hobart har fått med sig en tredjeplats i Margaretas Tidiga Unghästserie. Efter det var man sen tvåa på V75 och nu på slutet har det blivit galopp i två av de tre senaste starterna. Senast fick man ett snällt lopp och avslutade 12,7 sista 800m. Nu från ett bra utgångsläge är jag säker på att man kommer vara mer offensiva i loppet och det kan mycket väl räcka till en seger här.när vi får 3,75 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

11 Neo Turbo gör ikväll en spännande debut för Rick Ebbinge. Formen är såklart svårbedömd efter ett långt uppehåll men hästen har visat upp bra kunnande tidigare. För tre starten sedan höll han starkt från dödens i ett lopp som Under Armour vann. Skulle Ebbinge ha sitt nyförvärv i bra ordning här direkt finns helt klart kunnande i hästen för att utmana om segern. Distansen ska normalt sett heller inte vara några problem.

9 Zoccoloduro O.P. kommer med bra form. Han har stått för två bra prestationer efter sitt uppehåll och klaffar det bra med positionerna från sitt bakspår idag är detta en individ som besitter en avslutign som kommer bita bra över upploppet.

5 Hobart
Lopp 6 - Vaggeryd
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip