Denna lördags bästa spel finner jag i Lopp 6 på Jägersro som går som V75-3 där jag spelar vinnare på 6 Ohh Tooma. Sexåringen köptes ifjol in till Daniel Redèns stall och hon hann med att göra två starter förra året för sin nya tränare och tog på dessa två segrar. Hon gjorde årsdebut i slutet av mars på V75 och fick då ett tungt lopp utvändigt ledaren men höll trots det klart godkänt till en sjätteplats. Med det loppet innanför västen så kommer nu formen att vara än bättre till den här starten och det är en häst som stallet har rätt så höga tankar om och som går mot en spännande säsong här om hon kan få starta på mer kontinuerligt. Förutsättningarna den här gången är bra med ett optimalt startspår som gör att kusken Örjan Kihlström i ett tidigt skede av loppet kan köra till ledningen och väl i den positionen så finns det ingen som kan ta sig förbi Ohh Tooma här.

Som vanligt på V75 så saknas det inte motstånd. Främst är det 14 Urbina Southwind som är värst emot då hon har inlett året strålande med tre segrar på fyra starter och visat toppform på slutet. I senaste starten så gjorde man resan till Norge för en start på V75 och trots en rätt så tung resa utvändigt ledaren större delen av loppet så hade hon både mod och styrka att avgöra det loppet väldigt enkelt till slut. Denna gång har hon lottats till ett bakspår på 20 meters tillägg vilket alltid är lurigt och det gäller för kusken Erik Adielsson att hitta rätt här från start och om sedan Urbina Southwind kan få en vettig ryggresa så har hon en vass speed att tillgå och ska ses som det främsta motbudet.

Ytterligare en häst värd att nämna är 10 Garden Leave som hade en fin säsong förra året med tio pallplaceringar varav sex stycken segrar på tretton starter och 404 tusen kronor intjänat. Hon gjorde årsdebut i början av april på V75 men fick då ett rätt så tungt slutvarv och var tidigt slagen den dagen. Med det loppet i kroppen bör dock formen nu vara uppåt och om hon kommer iväg hyggligt här och kan få ett lite mer passande smyglopp den här gången så står sig Garden Leave bra mot den här typen av motstånd och ska räknas tidigt.
6 Ohh Tooma

Spel: Vinnare

Odds: 2.10

Bolag: bet365Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip