Lopp 6 - 3140m volt

Här hittar vi omgångens drag och dessutom mitt enda singelstreck. 7 Electrical Strom måste ses med bra chans här. Detta är en härdad individ som är van att möta tufft motstånd. I den senaste starten var det comeback på svensk mark och Electrical Strom stod direkt för en positiv insats. Man fick endast se sig besegrad av högklassiga Mas Capacity den dagen och motstånd av den kalibern slipper man tampas emot ikväll. Nu kommer dessutom Electrical Storm med lopp i kroppen och formkurvan lär vara framflyttad en bit nu. Lång distans passar bra och när vi endast får 15% på strecken så är spelvärdet högt på Electrical Storm som kommer ha ett slutvarv som övriga kommer få tufft att stå emot. När vi får 3,50 på att man vinner loppet så spelar jag.

Motbud
3 Versace Face hade varit ifrån tävlandet ett tag inför den senaste starten. Men det slutade med seger direkt efter att man kört sig till ledningen efter första sväng och krigade hela vägen in i mål till en knapp seger. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en bit och när vägen återigen ligger öppen för spets från start så ska man på förhand ses som det främsta motbduet till min spik.

Nämner även 2 Cuenca som senast var ute på V75, den gången fick han ett snällt lopp men kunde inte plocka något tillslut. Ikväll är motståndet mer lämpligt och från bricka två är man dessutom garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt för den som garderar här.

7 Electrical Strom
Lopp 6 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip