Lopp 6 - 1640m auto

7 Icon Mearas är min troliga ledare av loppet efter en bit trots sitt utgångsläge med spår långt ut bakom bilen. Över kort distans från ledningen blir han sen normalt sett svårslagen. Addera därtill att han ska utrustas med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Från ledningen har Icon Mearas sju segrar på åtta försök. Icon Mearas är även van att tampas i tuffa sammanhang och var för två starter sedan ute i ett kval till Kungapokalen som vanns av Iznogoud Am. Senast var man ute i en V75 final och stötte då på Charliebrown Effe. Ikväll är motståndet betydligt enklare och väl i ledningen ska han sen slås. Given förstahäst och jag spikar. När vi ä en får 3,25 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
4 Daven Port gör ikväll en spännande comeback efter kastration. Han visade bitvis under 2021 upp hög kapacitet och skulle operationen nu ge önskvärd effekt kommer Daven Port bli spännande att följa framöver. Vi vet även att Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Daven Port är främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Cape Town som kommer med toppform till dagens start. Senast vann han på bra sätt via 12,5 sista 800m och till dagens start får man Örjan Kihlström i vagnen vilket är spännande. Däremot är inte bricka åtta över kort distans optimalt vilket gör att segerchansen dras ner en aning.

7 Icon Mearas
Lopp 6 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip