Lopp 6 - 2640m Auto

9 Don Cash är såväl snabb som stark och fungerar med alla typer av upplägg och han har visat att han fungerar över samtliga distanser. Han vann från ett liknande läge över aktuell distans för två starter sedan, även om motståndet var enklare då. Senast tog han tidigt greppen över ledande Spartak Face som kämpade stilen över kort distans och det var ett klart bra intryck. Han siktas mot Harpers Hannover under elitloppshelgen och det här är kanske inte det viktigaste loppet att vinna även om Adrian såklart vill se ett fortsatt form intryck. Jag tror att Adrian vill ge hästen ett något snällare upplägg den här gången för att köra till slut med fulla linor över mål, även om det inte är något jag tar gift på. Han är dock så pass bra för klassen att han ska räknas oavsett upplägg och självklart ett tidigt streck på kupongen, men ingen spik den här gången.

7 Mikkel H.R var riktigt fin vid spetssegern för två starter sedan mot ett hyggligt gäng och följde upp det med en klart godkänd fjärdeplats senast från ett besvärligt läge senast. Det är anmält med skor i grafiken precis som senast men vad jag har kunnat läsa mig till så ser det inte ut som någon omöjlighet att det blir barfota bak precis som vid segern i årsdebuten, vilket känns som ett klart plus i sådana fall med tanke på hur fin han var den gången. Han kan öppna riktigt snabb från start och trots sitt sjundespår håller jag hästen som spetsfavorit och om han når den positionen tror jag att han blir svårslagen. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

5 Totti Face trivs med förutsättningarna med lång distans och han verkar kunna springa hur långt som helst utan att bli trött och han är van att möta tuffa hästar. Det senaste året har han hittat en extra växel och tagit flera framskjutna placeringar i stenhård konkurrens och han har även hunnit med en seger i ett lite enklare gäng. Det finns inget som tyder på att formen skulle vara sämre nu och han är med där framme även nu om allt är som det ska.

3 Hulken Sisu möter äldre hästar men han är under stark utveckling och fick ett tufft lopp i ett lopp som Mister Hercules vann senast. Med ett bättre löpningsförlopp kan det vara en rolig skräll i loppet och från det här läget borde han kunna hitta en vettig position.

4 Image Rapida skulle kunna hålla ut 7 Mikkel H.R från start och han utstrålade form som tvåa senast över lång distans efter att ha tappat en hel del mark från start. Det känns som att Kevin Oscarsson borde vara nöjd med ledarryggen och i sådana fall släppa över ledningen om han kommer dit men med fritt över upploppet kan han blåsa till den sista biten.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Mikkel H.R
Lopp 6 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip