Lopp 6 - 2140m Volt

2 Elton H.B fick det inte att fungera i vintras men har sett klart förbättrad ut nu vid två raka segrar. Mycket talar för att Anton Knutsson kan köra fram och överta ledningen i ett tidigt skede och är han lika fin som senast är det bra chans till en tredje raka triumf. Det är dock en orutinerad häst som bara har tjänat drygt 50.000 kronor och det är ingen favorit jag vill hålla i handen.

9 Gao K är en avkomma efter Sebastian K som är bättre än vad raden ger sken av. Nu ställs han inför sitt lämpligaste motstånd på länge och trots att han startar med tjugo meters tillägg är det en bra uppgift på pappret. Han har agerat förbättrat vid sina två senaste starter och nu ska han dessutom tävla utan bakskor.

8 Magic Sea är helt ospelad i skrivande stund men senaste insatsen vittnade om att formen är på sin plats. Han satt långt bak i fältet när dom svängde in på upploppet men avslutade visslande fort och med rätt draghjälp under vägen blir han farlig. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

7 Listas Die Hard är van tuffare sällskap och har fått ett par lopp i kroppen efter uppehåll. Läget är besvärligt men det är inte det tuffaste motståndet han möter och det kan vara en annan potentiell skräll i loppet.

8 Magic Sea
Lopp 6 - Åby
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip