Lopp 6 - 1640m auto

Här väntar ett kortlopp där det lär gå undan från start, fler konkurrenter kan öppna kvickt den första biten och är angelägna om ledningen.

En som gynnas av hård körning från början är 8 Natorp Bo. Detta är en individ som är vass på speed och skulle med tempo från start även kunna hitta ner i ett vettigt slagläge trots bricka åẗta från start. I den senaste starten visade Natorp Bo upp fin form trots att han fick ge sig från spets. Han kommer fälla många den sista biten och blir mitt första val ikväll. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

En annan som kommer med bra form till kvällens start är 9 Hindy Heikant. Det har blivit fyra segrar på de fem senaste starterna för Wolfgang Nimczyks sto. men Ikväll missgynnas hon något av bakspår, men samtidigt har Hindy Heikant rygg på startsnabba konkurrenter. Skulle kunna lösa sig perfekt ikväll och då är också segerchansen hög.

Vill även nämna Erik Killingmo duo 2 Park View och 4 Vitro Diablo som båda kan öppna kvickt den första biten och kommer bli en faktor i spets körningen från start. Den som får de bästa loppet av dessa två kommer också vara med långt framme när det ska avgöras.

8 Natorp Bo
Lopp 6 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip