Lopp 6 - 3140m auto

Jag gillar 9 I Can Steel som just nu är spelad till 20%. Han har för Nicklas Wersterholm segrat i fyra av sina sju starter och visat upp kapacitet som räcker långt för klassen. Att han inte var som bäst senast menar Nicklas beror på att han fick ta ut sig ordentligt i loppet innan. Nu har I Can Steel fått återhämta sig lite och tränaren själv meddelar att han känns fin hemma i träningen. Utgångsläget ska heller inte vara några problem och distansen är bara ett plus för sjuåringen som lever på sin stryka. När favoriten i loppet står ensam på 20m tillägg och gör debut över 3000m känns de givet att gå emot. I Can Steel blir mitt singelstreck och jag spelar även Vinnare till 3,00.

4 Kash Keeper höll bra senast som trea. Han fick då ett tufft lopp ute i tredjespår sista varvet men höll bra hela vägen. Detta är en häst som springer lite med handbromsen i fortfarande och skulle den lossna ikväll finns både kunnande och styrka som räcker långt. Men Daniel Redén ligger själv lite lågt på förhand och meddelar att hästen behöver bjuda till lite på egen hand ikväll. När man dessutom är dubbelt så hårt betrodd som min vinnare så känns det givet att gå emot på förhand.

Nämner även 3 Elliot Cloud som står på start ikväll och som troligtvis ska utrustas med rycktussar för första vilket är spännande. Han är den troliga ledaren initialt av loppet och oavsett vilken taktik Carl Johan Jepson sen väljer med Elliot Cloud så är han garanterad ett bra lopp här.

9 I Can Steel
Lopp 6 - Örebro
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip