Lopp 6 - 2140m auto

Här hittar vi kvällens första spik 9 Prins C.K. Detta är en sjuåring som besitter en bra kapacitet för klassen och i sin årsdebut för två starter sedan gjorde man det bra som fyra bakom vinnaren Tangen Elvira. I den senaste starten stod man för en bra insats trots att det blev galopp med 150m kvar till mål, men man såg fin ut före och galoppen som kom snöpligt efter strul i sista sväng. Främsta motbudet är stallkamraten 2 Häsen Räsern som är bra, men jag är inne på att man kommer få svårt att stå emot min spik sista varvet. När man dessutom bara är streckad på 30% och är jämn spelad med stallkamraten känns det givet att ta ställning och spika. När vi även får 3,00 på fasta marknaden så spelar jag.

Motbud
2 Häsen Räsern gjorde det bra senast och visade fin form. Även om man inte är en blixt från start kommer man sitta bra på det då man har ett fint utgångsläge från bricka två. Skulle Häsen Räsern kunna forcera sig till ledning så ökar segerchansen. Främsta motbudet.

3 Lill Brisa är skrällen för den som vill gardera. Hon är en fartfylld sjuåring som ikväll skulle kunna få en fin resa, och får man spara speeden tillslut kommer man lägga många bakom sig över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Prins C.K.
Lopp 6 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip