Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 American Dream är topp tre i loppet.

American Dream är inte att lita på men hon skötte sig för tre starter sedan och då blev det också seger och skulle hon hålla ordning på benen här så kan hon bli farlig den sista biten och då tror jag på god chans att hon är sämst trea i mål här.

American Dream är ett femårigt sto som har startat 33 gånger tidigare och på dessa så har det blivit 2 segrar fast hon har även varit topp tre i 39 % av loppen och felfri här så tror jag hon är med långt framme.

American Dream har gått jättebra på sistone efter galopp och hon ska räknas igen även om utgångsläget inte är det bästa nu men om Henna Halme som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

American Dream kommer att tävla barfota runt om precis som senast meddelar Veijo Heiskanen som tränar.

Den värsta motståndaren till American Dream anser jag vara nummer 9 Key Mom som har gjort fyra starter på svensk mark och senast så fick hon tävla i jänkarvagn och då kom också första segern från ledningen. Kan hon komma igenom hyggligt från det här läget och hitta en bra position så kan hon bli att räkna med över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Darah Bibo som var ute i ett försök till StoChampionatet som Zeta Kronos vann senast. Hon hängde med godkänt till fjärdeplatsen då och går ner i klass här och kan blanda sig i segerstriden här om det löser sig med positionerna.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 American Dream
Åby lopp 6
Spel: Plats
Odds: 3.25 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip