Det är V75 tävlingar ifrån Jägersro idag. I lopp 6 spelar jag att nummer 4 Arden Wise As vinner loppet.

Arden Wise As har gjort två starter för Björn Goop. I debuten så satt han en bit ner i kön innan han gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tuggade han ner den ledande Bally T.N. till en säker seger.

Gången efter det så gjorde Arden Wise As på nytt ett bra lopp men han rådde han inte på en för bra Viscount som travade i ledningen fast han gjorde det ändå klart godkänt som tvåa bakom denne.

Arden Wise As tål att göra en del grovjobb på egen hand så hittar Björn Goop en bra väg med honom så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in. Motståndet nu ser rätt överkomligt ut så jag tror han visar sig vara starkast i det här loppet.

Arden Wise As känns fortsatt stark i träningen meddelar man från stallet. Han utvecklas lite hela tiden och den långa distansen tror jag inte ska vara några bekymmer. Han har gått bra över 2700 meter nere i Frankrike och 400 meter till borde han klara av så med rätt resa här så tror jag han är med långt framme.

Arden Wise As är en fyraårig Ready Cash avkomma som har vunnit 4 av karriärens 19 starter hittills. Han kommer troligen att tävla barfota fram och med en hybridvagn precis som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Junior Band som har gjort fem starter i Robert Berghs regi. Efter ett galoppmisslyckande i debuten så tog han två segrar innan det blev en andraplats näst senast. Han var innan han kom till sin nuvarande tränare segerlös efter 22 starter.

Näst senast så kördes Junior Band offensivt och landade i dödens på den ledande Moogie efter ett varv. Han knäckte ledaren men från vinnarhålet så hittade Inge B.Svärlig loss och då fick han nöja sig med andrapriset.

Junior Band var allt annat än bra senast när han travade i dödens på Bergsåker och slutade oplacerad men en förklaring till den sämre insatsen kan vara att man hade plockat bort det helstängda huvudlaget då och han tävlade med öppet huvudlag. Det blir troligen helstängt huvudlag igen och här luktar det tidig ledning och från spets så kan det räcka en bit mot det här gänget.

I övrigt kan nummer 6 Elmo Ice som avgjorde till seger från dödens för tre starter sedan vara intressant. Gången efter det blev han tvåa bakom Vitro Diablo.

Elmo Ice provade lyckan i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han hade ett dåligt utgångsläge då så han hamnade långt bak och han galopperade sedan på upploppet men han var utan segerchans i det läget.

Elmo Ice står hårt inne i loppet men han gillar annars den långa distansen och med rätt resa här så gör han inte bort sig fast tränaren ligger rätt lågt.

En annan motståndare till Arden Wise As är nummer 10 Panamera som höll bra och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Eldorado B. i Kalmar näst senast.

Gången efter det så kördes Panamera till ledningen i ett tidigt skede av loppet men han fick lite press och han orkade inte och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Onceforall Face.

Örjan Kihlström upp på Panamera nu är intressant och löser det sig med positionerna så är han stark till slut och då kan han ta första vinsten sedan början av året.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Arden Wise As
Jägersro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip