Dagens rek är till Romme lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Åsrud Vilja vinner loppet.

Åsrud Vilja är en norsk häst som har visat fin form på sistone och i det senaste loppet tog hon årets första seger. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon satte in attacken med 800 meter kvar av loppet och via ledning in i sista sväng så stack hon undan till seger via 21,5 sista 500 meterna.

Åsrud Vilja är ute mot tuffare motstånd den här gången men hon kan öppna bra och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag hon har god chans att ta en ny seger.

Åsrud Vilja har gjort bra insatser bra hela året och hon har på årets starter endast varit utanför topp tre vid ett tillfälle. Hon har varit ute mot en så bra häst som Ulsrud Tea och har varit tvåa bakom henne vid ett par tillfällen.

Felfri här så är det inte omöjligt att Kristian Malmin som kör Åsrud Vilja kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårstoppad här fast hon är bra nog att hon kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

Åsrud Vilja går alltid med skor runt om eftersom det är vad som fungerar bäst för henne. I övrigt blir det jänkarvagn som senast samt ett öppet huvudlag som tidigare meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Joker C.K. som tog sin senaste seger från spets för tre starter sedan och gav ett bra formbesked senast i ett V75 lopp på Skellefteå som fyra bakom vinnande Vixus.

Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen som har vunnit med Joker C.K. tre gånger tidigare på fem försök och då han är väldigt snabb den första biten så kan han nå ledningen trots ett spår långt ut här fast det är inte omöjligt att man släpper till min vinnare om denne kommer tidigt.

En annan motståndare till Åsrud Vilja är nummer 9 U.R.Faxe som trivs över den korta distansen och kan Ulf Ohlsson som kör hästen bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Åsrud Vilja
Romme lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip