Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Bandit Brick vinner loppet.

Bandit Brick är en dansk segermaskin som kom bra igenom från bakspåret senast och satt i ledningen efter 400 meter men han fick en del tryck under vägen då och han fick nöja sig med en fjärdeplats bakom Esprit Sisu och Global Trust som delade segern i Bronsdivisionen och nu är det lite enklare motstånd och jag tror han rundar det här gänget även om han har svikit lite på slutet.

Bandit Brick kommer tävla barfota runt om samt svensk i jänkarvagn och med ett norskt huvudlag som senast meddelar Steen Juul.

Bandit Brick gör här sin sista start för Steen Juul innan han ska till Björn Goops träning och han har vunnit hela 30 av sina 38 tidigare starter i karriären och kliver ner i klass här och då tror jag han plockar in sitt tillägg på 20 meter mot den värsta motståndaren här och blir således svår att stå emot den sista biten.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Harran Boko som gjorde comeback senast efter en tids frånvaro och höll då upp ledningen och vann lätt via 14,2 sista varvet och han har vunnit hälften av sina 14 lopp hittills och han är alltid att räkna med när han går felfritt men det gör han dock inte alltid och även om han tidigare klarat spår två i volten så föreligger det en viss galopprisk men om han kliver iväg så tror jag på tidig ledning och i spets så kan han sluta i den främre träffen här men jag tror att min vinnare är starkare över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Iago Zon men han var inte som bäst senast men gången innan det så svarade han för en mycket vass insats och han agerar lite ojämnt i prestationerna men med lite tempo på loppet så kan han vara ett platsbud här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen i kväll.

6 Bandit Brick
Halmstad lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip