Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i dagens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Barack La Marc vinner loppet.

Barack La Marc trivs väldigt bra i montédisciplinen vilket 12 vinster på 22 starter under sadel visar. Senast så blev det med galopp men då var det voltstart och nu är det autostart istället.

Barack La Marc gick felfritt i fyra omstarter senast, men galopperade i den femte och giltiga fast han reparerade den galoppen starkt via 15,5 sista 1900 meterna till andraplatsen bakom vinnande Ecupos Ahla.

Felfri nu så tror jag att Sofia Adolfsson som sitter på ryggen precis som senast kan ge hästen en bra löpning och då tror jag att han blir svår att stå emot här.

Barack La Marc är en sexårig valack som tränas av Veijo Heiskanen. Han har gjort 41 starter i karriären och har tagit samtliga sina segrar i monté. Han har även varit på plats i 51 % av loppen och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han är långt framme på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Balotelli som var tvåa i ett montélopp under Copenhagen Cup dagen på Charlottenlund senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan bli att räkna med här om Trine Urth Pedersen som rider hästen kan ge honom en fin resa.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Fabriz Boko som svarade för en positiv avslutning från kön bakom vinnande Enclave senast och med en liknande spurt så kan det räcka långt här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Barack La Marc
Jägersro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip