Dagens rek är till Hagmyren lopp 6 som ingår i eftermiddagens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Bright Memphis är topp tre i loppet.

Bright Memphis har tänt till rejält på barfotabalansen som han har tävlat med i de två sista loppen och ståtar nu med två raka segrar.

Här är det lång distans men det tror jag Bright Memphis klarar av och om Kaj Widell kan servera honom en fin resa så fäller han många hästar till slut och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Bright Memphis är under kraftig utveckling. Det är en stor häst som tagit lite tid på sig men han känns fin meddelar Thomas Lönn som tränar. Det blir tåskor bak den här gången istället för barfota runt om fast det betyder inte så mycket.

Bright Memphis är en femårig valack som har gjort 8 starter hittills. Han har på dessa lopp noterat 3 vinster och han har även varit på plats i 75 % av loppen och klaffar det med positionerna här så tror jag på en framskjuten placering på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Lolee Trizzofrock som gjorde debut i ny regi för Per Linderoth senast. Han kördes då till ledningen och gick undan till seger på ett bra vis. Här tror jag att det kan bli tidig ledning igen och om så skulle bli fallet så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Kalashnikov som återkommer nu efter ett par månaders frånvaro och han kan behöva loppet men han har bra kapacitet och med fina ryggar att gå i under slutvarvet här så kan han bli att räkna med här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

9 Bright Memphis
Hagmyren lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip