Dagens rek är till Östersund lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Chestnut vinner loppet.

Chestnut är en treårig hingst som tränas av Oskar Kylin Blom. Han har inlett karriären på bästa vis med två raka segrar på lika många starter.

I debuten så tryckte Chestnut sig till ledningen med 850 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil.

Gången efter det så satt Chestnut i andra utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade han ner den ledande First Love M.L. på ett bra vis till seger.

Det är debut bakom bilen för Chestnut nu men han kan nog öppna medelsnabbt. Från ett trevligt utgångsläge här så kanske Oskar Kylin Blom kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här.

Chestnut har dock visat tidigare att han inte är beroende av ledningen för att vinna lopp så oavsett så tror jag han har en god chans att förlänga sin segerrad. Han har vunnit med krafter kvar och han kan nog sänka sitt rekord en del här.

Chestnut kommer att tävla med ett öppet huvudlag samt i en vanlig vagn och med skor så det blir inga förändringar mot tidigare.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 7 Playing Trix som var knappt slagen som tvåa i tävlingsdebuten och det följde han upp med en seger.

Senast så tävlade Playing Trix barfota runt om för första gången och han såg klart förbättrad ut när han fullföljde starkt som tvåa bakom Hidalgo Heldia som ännu är obesegrad efter fyra starter.

Det är anmält barfota runt om igen och kan Ulf Ohlsson som kör Playing Trix få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan 3 Eagle In Disguise som kommer med två raka segrar vara intressant.

Nu får Per Lennartsson chansen bakom Eagle In Disguise för första gången och skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han slå till här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Chestnut
Östersund lopp 6
Spel: Vinnare
Odds:1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip