Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Conrads Rödluva vinner loppet.

Conrads Rödluva kommer med tre raka segrar och vann näst senast Trav-Oaks på ett mycket imponerande vis via 09,5 sista 800 i tredjespår och senast i försöket till Breeders' Crown så fick hon en dryg inledning med tredjespår fram till dödens och sedermera spets med 1100 meter kvar av loppet men trots det vann hon mycket lätt via 13 tempo sista 700 meterna.

Conrads Rödluva sitter bra på det här i andraspår direkt och när Örjan Kihlström sätter in attacken under slutrundan så tror jag övriga ekipage får svårt att stå emot detta fina sto som tränas av Daniel Redén.

Conrads Rödluva har gjort totalt åtta starter hittills och vunnit fem av dessa och jag tror att segerraden förlängs ytterligare här.

I senaste starten tävlade Conrads Rödluva med skor men nu blir det barfota bak precis som i Oaksfinalen samt i jänkarvagn och med ett öppet huvudlag.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 3 Staro Miami som kanske kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och sen tror jag inte att Mika Forss vill släppa ifrån sig kommandot men jag tror att min vinnare kan plocka ner henne över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 A Sweet Dance som var den givna kullettan med tio raka segrar fram till Oaksfinalen men där fick hon en tuff resa och var inte riktigt lika bra som innan och slutade oplacerad men senast i försöket så såg hon ut att koppla greppet in på upploppet men fick se sig utkontrad den sista biten av Staro Miami och hon kan sluta i den främre träffen på nytt om hon slipper göra alltför mycket av grovjobbet här.

2 Conrads Rödluva
Eskilstuna lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip