Dagens rek är till Gävle lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Everest Sisu vinner loppet.

Everest Sisu har radat upp bra prestationer innan den senaste starten. Han hade då innerspår bakom bilen i ett V86 lopp på Solvalla men det var inget han kunde dra någon fördel av för han blev fast på innerspår innan han fick fritt på upploppet men brukades då inte för fullt.

Bättre läge för Everest Sisu nu och han är stark och rejäl så när Ingvar Nyberg som kör hästen ställer frågan till ledaren efter ett halvvarv så tror jag han får ta över ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner.

Skulle det inte bli tidig ledning för Everest Sisu så tål han att göra en del grovjobb på egen hand så oavsett så tror jag han är med och gör upp om segern här.

Everest Sisu är anmäld barfota fram vilket är optimalt för honom och dessutom är distansen den bästa.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Findus M. som hade ett bra fjolår och kommer nu ut i årsdebut här.

Findus M. trivs över lång distans och slipper han göra alltför mycket grovjobb på egen hand så kan det räcka en bit i comebacken här.

I övrigt kan nummer 7 Davy Jones Sisu som kommer från en seger vara intressant.

Kan Tomi Haapio servera Davy Jones Sisu en fin resa så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror det blir tufft för honom att vinna loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Everest Sisu
Gävle lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip