Dagens rek är till Dannero lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag
spelar att nummer 3 From The Mine vinner loppet.

From The Mine galopperade bort sig senast när han slog i vagnen fast det var inte slutsålt i det läget så det får ses som ett olycksfall i arbetet.

Gången innan det så var From The Mine väldigt bra när han ledde finalen i Silverdivisionen på Bergsåker från start till mål.

From The Mine är mycket snabb från början så här tror jag han tar hand om ledningen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt.

Blir det inte ledningen för From The Mine så kan det ändå bli ett passande lopp i den främre träffen och han kan vinna loppet från andra positioner också även om det skulle underlätta om han kom till ledningen.

Catarina Norqvist som tränar From The Mine meddelar att han känns jättefin. Man körde jobb med honom häromdagen och han var väldigt fin då.

Det är ett litet fält här med endast sju motståndare till From The Mine. Kommer Magnus A Djuse som kör From The Mine till spets så kan han nog få bestämma en del i ledningen och skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att plocka ner för övriga motståndare.

Inga ändringar är aktuella för From The Mine så han kommer att tävla barfota runt om samt med ett helstängt huvudlag och i en jänkarvagn.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 5 Bucks To Burn som avslutade positivt i ett litet fält senast. När Shocking Superman galopperade på upploppet så blev han tvåa bakom Balfour som vann det loppet från spets.

Bucks To Burn kan kliva iväg rejält från start fast jag tror inte han tar en hel längd på From The Mine och då finns det en klar risk att han får vandra i dödens istället och skulle så bli fallet så tycker jag han är sårbar.

I övrigt kan 7 Balfour som har ett par lopp i kroppen efter lång frånvaro vara aktuell. Han övertygade vid en säker spetsseger i den senaste starten.

Balfour har fått ett spår långt ut i banan nu så det blir svårare att komma till täten den här gången men hittar Robert Bergh ner i ett vettigt slagläge innan han går till attack så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 From The Mine
Dannero lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip