Lopp 8 - 140m Auto.

5 Bearicecream blir min första spik i omgången och som jag läser loppet kommer hon att sitta i ledningen inom 500 meter. Jag tror att 6 Golden indra är den som spetsar initialt men hon fick ett tufft upplägg i sitt senaste lopp och jag tror inte att man kommer att svara ut min spik när Anders Svanstedt ställer frågan. Skulle Henna Halme svara ut ledningen tror jag Bearicecream har en vettig uppgift att plocka ner ledaren den vägen också. Senast var hästen tvåa och höll bra in i mål och blev endast nerspeedad av Alfredo Sauce som fick det perfekta loppet och jag tror det blir revansch för Anders Svanstedt den här gången.

Men förutom att spika på V64 i detta lopp har jag även hittat ett spelvärt singelspel. Att 6 Golden Indra passerar mållinjen före 8 Alfredo Sauce och 7 Souzy. För detta erbjuder fasta marknaden 2,65 vilket jag tycker är bra.

6 Golden Indra kommer att sitta bra på det oavsett upplägg eftersom jag tror att man spetsar initialt och hästen var klart bra som trea efter ett tufft upplägg i samma lopp Bearicecream och Alfredo Sauce senast. Jag tror att hon kommer att få en perfekt resa i ledarryggen och är ett allvarligt hot mot min spik över upploppet. Jag tycker Golden Indra ska vara klar favorit på h3h och spelvärdet är högt.

8 Alfredo Sauce besegrade som sagt tidigare nämnda hästar och ska såklart räknas igen med den insatsen på näthinnan. Hon fick dock det serverat den gången och har nu fått en besvärligt åttonde-spår nu, vilket kommer kräva både mer av häst och kusk ikväll.

1 Omega Superstar är kapabel men osäker och kommer inte kunna hålla upp någon ledning och hon kan komma att hamna en bit ner på innerspår. Kapacitetsmässigt är hon minst lika bra som sina konkurrenter och om det löser sig för ekipaget kan hon blåsa ner allt den sista biten.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lopp 6 - Åby
6 Golden Indra - Alfredo Sauce - Souzy
Spel: H3H - 1
Odds: 2,65
Bolag: LeoVegas & Unibet

Lycka till med spelet ikväll.

This is the stats tab
This is the post tip