Dagens rek är till Mantorp lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Hodder vinner loppet.

Hodder har två lopp i kroppen efter en lång frånvaro. I comebacken näst senast så bestämde han i ledningen och gick undan till en överlägsen seger via 13 tempo sista 700 meterna. Gången efter det så kördes han till spets efter 600 meter och höll godkänt till andraplatsen bakom vinnande Fireman Am.

Hodder är inte helt att lita på då han har galopperat i hälften av sina sex tidigare starter men felfri här så tror jag att Peter Untersteiner har siktet inställt på ledningen och om han skulle komma till spets utan någon större strid så tror jag att han vinner loppet från den positionen.

Hodder är lite renoverad efter förra loppet då han inte var helt körbar. Han känns väldigt fin och nu plockar man av framskorna meddelar man från stallet som tror på toppchans. I övrigt blir det öppet huvudlag och vanlig vagn men med en murphybländare på huvudlaget.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Pyrit som galopperade med 700 meter kvar senast men gången före det så höll hon starkt till andraplatsen bakom vinnande Amelia från dödens. Från ett fint utgångsläge här så kan hon få en bra löpning och då kan hon vara med långt framme.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Simba Ås som inte är att lita på vilket tre raka galopper i raden visar. Nu återkommer han efter ett par månaders frånvaro och kan behöva loppet fast felfri nu så kan han duga direkt i comebacken men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Hodder
Mantorp lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip