Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Hulte Sofia vinner loppet.

Hulte Sofia är ett femårigt kallblodssto som tränas av Leif Jonsson. Hon har vunnit 8 av sina 12 starter hittills i karriären.

Senast var den första gången hon förlorade felfri när hon stod svårt placerad med tillägg över kort distans så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Odexa den gången.

Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Ulf Ohlsson som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårslagen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Hulte Sofia är obesegrad med Ulf Ohlsson bakom tömmarna efter sex tidigare gånger tillsammans. Hon trivs bra i ledningen där det har blivit fyra vinster på fem försök men utan galopp kort före mål vid förlusten så hade hon haft ytterligare en spetsseger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Stuve Sky som gjorde en bra prestation vid vinsten senast. Hon kan öppna rätt så vettigt men jag tror hon får svårt att komma till ledningen här och skulle hon få vandra utvändigt om min spik så blir det tuffare att vinna loppet.

Stuve Sky har en bra speed och kan hon få gå med i ryggar för att spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Svärting A.C. som kommer med två raka tredjeplatser fast han har endast en seger på 41 försök i karriären. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan han utmana om en framskjuten placering fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Hulte Sofia
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip