Dagens rek är till Bollnäs lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Husar Norrgård är topp tre i loppet.

Husar Norrgård har visat god form på sistone. Näst senast höll han farten bra som trea i ett lopp som vanns av Vanja och det följde han upp med att ta karriärens första seger i det sjätte försöket senast.

Vid vinsten senast så travade Husar Norrgård en del av loppet i vinnarhålet innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och då plockade han sedan ner sitt motstånd på ett bra vis till en ohotad seger med krafter sparade.

Husar Norrgård kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att han kan komma till ledningen efter en bit här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner.

Blir det inte ledningen för Husar Norrgård så borde han ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen så kan Kajsa Frick servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en ny fullträff men räcker det inte hela vägen till seger så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Nu är det 500 meter längre distans än vad Husar Norrgård vann på senast men det ska inte vara några konstigheter. Han är dock inte helt att lita på så en viss galopprisk föreligger.

Husar Norrgård kommer troligen att tävla barfota bak samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag.

Den värsta motståndaren till Husar Norrgård anser jag vara nummer 13 Cobbys Yourah som plockade karriärens första seger i den senaste starten.

Cobbys Yourah tog då hand om ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Här är utgångsläget inte det bästa med många hästar att runda men kan Ulf Ohlsson hitta en vettig position innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

I övrigt kan nummer 1 G.K.Aiowaz som på sex starter i karriären har galopperat i fem av dessa vara intressant om han skulle sköta sig.

G.K.Aiowaz felade mitt i loppet senast och kanske var det den krävande banan som inte passade då. Han gjorde det bra när han tog sin första seger från dödens näst senast så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han nypa en fin placering här.

En annan motståndare till Husar Norrgård är nummer 6 Livi Nationality som har gjort det bra en längre tid och senast fick han full utdelning när han segrade trots en kortare galopp i starten.

Livi Nationality är mer stark än snabb så kan Björn Persson som kör hästen få till en bra styrning och om han kan hålla ihop aktionen hela vägen så kan han bli att räkna med här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Husar Norrgård
Bollnäs lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip