Dagens rek är till Umåker lopp 6 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Järvsö Elling är topp två i loppet.

Järvsö Elling gjorde comeback senast och han travade då en stor del av loppet utvändigt om ledaren och knäckte den ledande Alfa Lina in på upploppet och vann sedan lätt.

Järvsö Elling har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten och här tror jag att han är med långt framme igen.

Nu har Järvsö Elling dubbla tillägg jämfört mot hästen på startvolten men han är klart gynnad av att det är så få hästar med i loppet så här tror jag han kan glida ifatt efter en bit och sedan så blir det nog någon häst som galopperar som det brukar bli i kallblodslopp och då tror jag han är med och krigar om segern igen och blir det inte seger så tror jag han är sämst tvåa i mål.

Järvsö Elling är en fyraårig kallblodshingst som har gjort 15 starter hittills och han har vunnit 5 av dessa. Han har på de fyra senaste loppen vunnit tre av dessa så han är ofta med långt framme.

Järsö Elling kommer troligen att tävla med skor runt om samt ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn, säger Jan-Olov Persson.

Den värsta motståndaren till Järvsö Elling anser jag vara nummer 5 Buska Blyg som gjorde bort sig med dubbla galopper näst senast.

Gången efter det så fick Buska Blyg en dryg inledning på loppet i tredjespår innan han tog över ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så höll han till kort före mål när G.G.Ojjdo tog sig förbi till en knapp seger.

Buska Blyg är inte att lita på men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan nummer 1 Fräcke Prins som efter vinsten i debuten nu galopperat sex gånger i rad vara intressant.

Här är Fräcke Prins ensam på startvolten och kan han hålla sig till rätt gångart så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Järvsö Elling
Umåker lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip