Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Je T’Aime Explosiv vinner loppet.

Je T'Aime Explosiv kommer från en överlägsen seger i Klass II Finalen på Solvalla senast när han rundade sitt motstånd via 13,1 sista 800 meterna och här tror jag att Oskar J Andersson är ifatt hästarna på startvolten i ett tidigt skede och med en liknande prestation som senast så blir han mycket svår att stå emot över upploppet här även om det här loppet knappast är det viktigaste loppet i karriären men efter strykningen av Gazza B.R. är det ett mycket överkomligt motstånd här.

Je T’Aime Explosiv har tagit 3 vinster på 5 försök i regi Ruth J Andersson och det blir fortsatt Oskar J Andersson i vagnen och den långa distansen passar perfekt.

Det är troligt att det kan bli en vanlig vagn nu i voltstart istället för jänkarvagn som det var senast men annars blir det inget nytt på honom meddelar Ruth J Andersson som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Herrera Boko som är en segervan gäst och om Ville Karhulahti som kör hästen kan hålla upp ledningen och få trolla bort en del av loppet i spets så kan han sluta i den främre träffen men jag tror inte han kan stå emot min vinnare.

En annan motståndare till Je T’Aime Explosiv är nummer 2 Pyrolator som kommer från en skrällseger på nyårsdagen senast och om Torbjörn Jansson kan servera honom en fin löpning här så kan det bli en framskjuten placering på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

9 Je T’Aime Explosiv
Solvalla lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip