Speltips: Lopp 6: Libellus

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-04-28 15:42
Land: Sverige
Liga: Vaggeryd
Odds: 2.50
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Vaggeryd lopp 6 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Libellus vinner loppet.

Libellus årsdebuterade på bästa vis senast när hon kördes till ledningen med varvet kvar och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här och hon är klart gynnad av att springa utan rygg, speciellt i ledningen och då hon är startsnabb så tror jag hon laddas framåt direkt.

Skulle hon nå ledningen i ett tidigt skede så tror Thomas Dalborg att hon springer en 14-tid och skulle hon göra det så tror jag att det räcker långt här.

Libellus är ett sjuårigt sto som har gjort 29 starter tidigare och på dessa har det blivit fem segrar och hon har även varit topp tre i 52 % av loppen och i ledningen så har hon fem vinster på åtta försök så hon är ofta långt framme.

Libellus är 30 meter bättre i ledningen meddelar Thomas Dalborg och hon har gått bra på Vaggeryd tidigare. Inga ändringar är aktuella meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 15 Surprise Power som är en stark häst som kan en del i sina ljusa stunder och om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Ibelieveinamerica som vann näst senast och gången efter det så var han ute i ett Klass I lopp på Jägersro över lång distans. Den gången klaffade det inte med positionerna och trots att han avslutade bra via 12,2 sista 600 meterna gick det inte att ta något. Med de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Libellus
Vaggeryd lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet, LeoVegas, 888sport
  Lopp 6: Libellus
Spela på Speltips Lopp 6: Libellus
DrTrav - 28 April 2019 - 14:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming