Dagens rek är till Romme lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 13 Millie Millionaire är topp tre i loppet.

Millie Millionaire har inlett året på bästa vis med två segrar på lika många starter. Vid vinsten i senaste starten så avgjorde hon åkandes via 12 tempo sista 800 meterna.

Här tror jag att Brage Hansen som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan för då har hon en tung avslutning och kan bli svår att stå emot över upploppet och då tror jag på bra chans att hon är sämst trea i mål här.

Det blir eventuellt barfota runt om för Millie Millionaire nu och det kan ge ytterligare en växel och i övrigt ett öppet huvudlag och vanlig vagn som senast meddelar man från stallet.

Millie Millionaire är ett sexårigt sto som har gjort 32 starter hittills. På dessa lopp har hon vunnit 14 gånger och dessutom varit topp tre i 72 % av loppen så hon är van vid att vara med i den främre träffen och jag tror att den fina statistiken kan förbättras ytterligare här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 12 Soutwind Feji som var överlägsen vid vinsten näst senast och gången efter det så gjorde hon det godkänt som fyra i Stoeliten där Double Exposure vann och löper hon upp till sitt kunnande här så kan hon blanda sig i segerstriden även här. Första gången med norskt huvudlag nu kan vara intressant.

En annan motståndare till Millie Millionaire är nummer 11 Chapter N.Deo som kan öppna rätt bra och med 20 meters försprång nu så kan hon kanske få en bra start och kan då vara långt framme här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

13 Millie Millionaire
Romme lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.20 MrGreen , Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip