Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 15 Odd Herakles vinner loppet.

Odd Herakles är ett mycket duktigt kallblod som tillhör eliten. Han tog åtta segrar på 14 starter och han sprang in nästan 2,4 miljoner i fjol.

Odd Herakles har årsdebuten avklarad som slutade med en klar seger på Forus efter att han kommit till ledningen efter 400 meter och han vann då med det norska huvudlaget oryckt. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten.

Odd Herakles var väldigt fin i årsdebuten. Han har tränat på bra hela vintern meddelar man från stallet. Han har gått flera sekunder Snabbare än sina konkurrenter så händer inget konstigt på vägen så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Här har Odd Herakles 20 meters tillägg och många hästar att runda och det är inte det lättaste men kan han få en del draghjälp på vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

Odd Herakles är väldigt snabb iväg ur volten så det är inte heller omöjligt att Tom Erik Solberg kör fram mot ledningen omgående för spets är en position han trivs bra i och då kan han nog sitta i ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Odd Herakles är dock allra bäst barfota så skor på nu är ett litet minus. I övrigt så blir det jänkarvagn och norskt huvudlag som tidigare meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Ängsborken som satt en bit ner i kön innan han gick till attack senast fast han levererade en mycket vass avslutning på upploppet men fick inte tag i Ådne Odin som ledde loppet från start till mål så han fick nöja sig med andraplatsen.

Det var kort distans för Ängsborken den gången men nu är det ett halvvarv längre och det passar honom bättre. Han kan öppna okej utan att vara någon blixt så det finns risk att innerspåret ställer till det här men skulle han bli över från start så kan det uppstå en lucka så Jimmy Jonsson kan ta sig loss och då kan han utmana min vinnare om segern.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Eld Rask som bara startade sporadiskt under fjolåret. På 14 starter i karriären har han ännu inte varit sämre än trea.

Nu möter Eld Rask tufft motstånd och har inte startat sedan december så formen är ett frågetecken men Ulf Ohlsson har lyckats väl med honom tidigare så med lite klaff och om ett par av konkurrenterna gör bort sig så kan skrällen vara ett faktum.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

15 Odd Herakles
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Casumo , Unibet , 888sport , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip