Lopp 6 - 2140m volt
9 Armour As står kapacitetsmässigt i en klass för sig i kvällens start. När han visar upp sig från sin bästa sida är han med och utmanar bland de bästa fyraåringar vi har i landet. Men sedan jubileumspokalens finalen när han galopperade kort före mål har vi inte kunnat känna igen stjärnan. Man har stått för två mindre bra prestationer efter detta lopp. Men från tränar håll låter man inte speciellt oroliga inför kvällen, man meddelar att formen fortsatt är bra hemma i träning. Med en normal prestation ikväll av 9 Armour As så ska segerchansen vara mycket hög. Men jag vill se honom fungera bra i en start först innan jag börjar spika.

8 Hakon Von Haithabu var mycket bra i senaste starten när man klockades till 09,9 sista 800m. Man har formkurvan på uppåtgående och står bra inne i kvällens lopp pengamässigt. Det är även en stark och rejäl häst som klarar av att göra endel själv i loppen om det skulle behövas. Anmäld barfota - hybridvagn - halvstängt huvudlag.

2 Ornello är troligtvis den tidiga ledaren av loppet. Därifrån talar statistiken ett väldigt tydligt språk, man har nämligen fyra av fyra segrar från just ledningen när man valt att köra i den positionen hela loppet. Man meddelar från stallet att Ornello återhämtat sig på ett bra sätt ifrån senaste starten och man tycker själva att man borde ha en bra chans att sqegerdefilera i ett lopp som detta. När man i badkaret sitter i ledningen, tränaren tror man är med och gör upp om segern och man har 4/4 ifrån ledningen och sen erbjuds 2,05 på topp 3 då spelar jag . Anmäld skor - vanlig vagn - öppet huvudlag.

7 Quattro Töll är värd att nämna med tanke på hans rykande avslutningar och i detta loppet kan det bli bra ryggar hela vägen in i slutkurvan och sitter man med en vettig position där och då så kommer vi få se en snabb avslutning.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Ornello
Jägersro lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2,05 bet365

This is the stats tab
This is the post tip