Dagens rek är till Färjestad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 12 Pegasus All Over är topp tre i loppet.

Pegasus All Over har varit ute mycket på V75 och har skaffat sig nyttig hårdhet även om segrarna har uteblivit på sistone då den senaste vinsten togs på Solvalla i maj.

I den senaste starten i ett Klass I försök på Eskilstuna så gick Pegasus All Over på med 800 meter kvar av loppet från tredje utvändigt och fullföljde sedan klart godkänt till sista prisplaceringen bakom vinnande Istanbul Boko.

Pegasus All Over har fått ett uselt läge nu men han kliver ner rejält i klass här så om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här så jag tror att han har god chans att vara sämst trea i mål.

Kan Micael Stjernström som kör Pegasus All Over här slinka igenom rätt så vettigt och kan han få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

Pegasus All Over är en fyraårig valack som har startat 19 gånger tidigare. Det har blivit två vinster fast han har även varit topp tre i 53 % av loppen men jag tror att den statistiken kan förbättras ytterligare ikväll.

Den värsta motståndaren till Pegasus All Over anser jag vara nummer 3 Tättman som fick en del press i ledningen senast fast han orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande G.R.J.’s Wolverine då.

Tättman är snabb den första biten så om han slipper att utstå alltför hårt tryck i ledningen den här gången så kan han rinna undan till en seger.

En annan motståndare till Pegasus All Over är nummer 15 Straight Flush som kommer med fin form. Han gick en stark slutrunda senast och krigade sig till en knapp seger.

Kan Torbjörn Simberg som kör Straight Flush hitta en hygglig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

12 Pegasus All Over
Färjestad lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip