Det är V64 tävlingar ifrån Åby travet idag. I lopp 6 spelar jag att nummer 9 Profit Tile att placerar sig topp tre i loppet.

Lopp 6 - 2140m

9 Profit Tile vann enkelt för två starter sedan. Då tävlade man för första gången barfota runt om och med jänkarvagn. Samma utrustning som man anmält med ikväll,. I senaste starten fick man ett lopp på innerspåret och hängde med bra. Ikväll är man garanterad en fin resa och får man smyga med länge kommer man ha en fin pollett att kasta in tillslut. 9 Profit Tile blir en del av mitt skällås på V64 och även ett fint platsspel ikväll.

Den andra komponenten i mitt lås är 6 Horizon Du Gers som va helt överlägsen i sin seger senast i pampig stil. Näst senast mötte man 7 Global Boom och fick då se sig besegrad av honom. Till ikväll när man har 6 Horizon Du Gers senaste lopp och intryck färskt i minnet så kommer 6 Horizon Du Gers rankas före 7 Global Boom i min bok.

7 Global Boom borde haft två raka segrar i resultatraden, men istället strulade man till det strax före mål näst senast och blev diskad tack vare det. Detta är en herre som är väldigt kvick på kort bit vilket man visade senast då man han sätta nosen först över mållinjen via dubbla open stretch. Får man ett fint lopp och spara speeden tillslut går ingen säker ikväll. Men jag avstår och låser på två andra ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

9 Profit Tile
Åby lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2,25 bet365



This is the stats tab
This is the post tip