Dagens rek är till Mantorp lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Ritz Guiness vinner loppet.

Ritz Guiness återkom efter en paus senast och gick då bra som trea i ett lopp som vanns av Staro McMillan. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart vassare den här gången.

Ritz Guiness har visat startsnabbhet vid ett par tillfällen och hon öppnade fort via 07.5 i ett lopp i Tingsryd ifjol så hon kan öppna bra och det är inte omöjligt att Martin Malmqvist som kör hästen försöker hålla ut de utvändiga hästarna i starten för att kunna köra sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här men annars så tror jag att hon kan få ta över ledningen i ett andraskede.

Ritz Guiness är inte beroende av att trava i ledningen för hon kan vinna bakifrån också om det skulle behövas och skulle det bli en utdragen spetskörning mellan nummer 5 Olivia Cheri och nummer 6 Callmesally så tror jag att det gynnar min vinnare här.

Ritz Guiness har två vinster på två gånger hon travat i spets. Eventuellt så kan det bli första gången barfota runt om i nuvarande regi nu och skulle så bli fallet så kan det vara mycket intressant här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Olivia Cheri som gjorde bort sig med en startgalopp senast men gången innan det så spurtade hon ner sitt motstånd från vinnarhålet via open stretchen till slut.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Callmesally som också kan lägga iväg bra från start men hon visade inget extra i debuten för Mikko Aho senast och då jag tror att det är upptaget i ledningen så kan det bli tufft att vinna om hon skulle få göra mycket av grovjobbet här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Ritz Guiness
Mantorp lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip