Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar att nummer 3 Rocky Tilly vinner loppet.

Rocky Till kommer med två raka andraplatser i raden nu men han tog tre vinster från ledningen ifjol så om Oskar J Andersson som kör hästen kan nå spets utan att det kostar alltför mycket kraft här så tror jag att han leder det här loppet runt om. Eventuellt blir det rycktussar den här gången och det kan ge en extra växel till slut meddelar man från stall Jörgen Westholm.

Rocky Tilly trivs i ledningen för han har vunnit tre av de fyra tidigare gångerna han har travat i den positionen. Vid andraplatsen senast så tog han ledningen men släppte men satt återigen i spets efter efter ett halvvarv och försökte rycka undan men stumnade sista 100 meterna via 11,5 sista 700 meterna och blev passerad av Xanthis Cocktail men här tror jag han får sin revansch och plockar årets första vinst.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 4 Beyond Tested som fick det serverat senast vara men han avgjorde ändå på ett bra vis men här så riskerar Ulf Erikssons styrning att få göra en del av grovjobbet under slutvarvet och då tror jag inte han räcker mot min vinnare här.

11 It Happend Again är en annan motståndare till min vinnare som har bra form men fick en tung inledning senast men om det klaffar med positionerna nu så kan han bli farlig över upploppet men Göran Westers styrning får ses främst som ett platsbud i det här sammanhanget.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Rocky Tilly
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip