Dagens rek är till Östersund lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Santos As är topp tre i loppet.

Santos As satt fast med en hel del sparade krafter efter en invändig löpning i ett tuffare gäng än vad han möter nu på Solvalla senast. Han har öppnat bra ur volten vid flera tillfällen men han kom även igenom rätt så bra från bakspåret när det var autostart senast.

Han är mycket kvick den första biten så från ett trevligt läge här så tror jag att Daniel Selin som sitter upp bakom Santos As vill köra i ledningen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här och då tror jag han är sämst trea i mål. Skulle någon annan få för sig att ladda utifrån och han inte når ledningen så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet också.

Santos As hängde en del på en töm senast så nu kommer man att byta bett till den här starten och det borde rätta till det. Han skulle gått ut i lördags, men när de valde att skjuta upp starten till efter V75 tävlingarna var avgjorda så valde man att stryka hästen.

Santos As tränade sedan under måndagen och kändes hur fin som helst. Han ska vara ännu bättre än senast och det låter väldigt positivt från stallet. Det blir en vanlig vagn som vanligt samt ett helstängt huvudlag med hål i istället för vanligt helstängt som det var senast.

Den värsta motståndaren till Santos As anser jag vara nummer 9 Nicois Du Gull som debuterade i ny regi för Oskar Kylin Blom efter lång frånvaro senast. Han är inte att lita på då han har galopperat en hel del för sin tidigare tränare Roger Walmann men om han skulle hålla sig i rätt gångart här så kan det vara läge för karriärens andra seger.

En annan motståndare till Santos As är nummer 3 Marimaräng som tog hand om ledningen men släppte för att sedan återta ledningen med 1400 meter kvar av loppet och från den positionen så vann hon sedan enkelt i ett billigt lopp senast.

Här kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan hon få spara slutstöten fram till upploppet så kan hon bli att räkna med den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Santos As
Östersund lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip