Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Sevilla är topp tre i loppet.

Sevilla har gjort två starter nu i sin nya regi för Joakim Lövgren efter en väldigt lång frånvaro och i debuten så höll han bra till en andraplats från ledningen via 13,8 sista 800 meterna bakom vinnande Cashback Pellini och vid vinsten i senaste starten så svepte han fältet på en kort bit och vann säkert och han kommer nog att gå framåt ännu mer med det loppet i kroppen och ska räknas tidigt och ska ha god chans att vara sämst trea i mål här.

Sevilla gick ett jobb under tisdagen och Joakim Lövgren var jättenöjd och även om han möter ett par bra hästar så kan han duga en bit här. Det blir inga ändringar jämfört med senast meddelar man från stallet.

Sevilla har ett fint facit på lång distans med 3 vinster på 8 tidigare starter och skorna visade han sig behärska senast så det ska inte ställa till något bekymmer och om inte kusken sitter och såsar bort loppet så tror jag Ready Cash sonen är med och gör upp om segern här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 12 Prosperous som avgjorde mycket snyggt till en enkel seger mot bra motstånd senast och har god tid på sig att hämta in sina dubbla tillägg över den långa distansen här och om Johan Untersteiner kan servera hästen en fin resa i de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

En annan motståndare till Sevilla är nummer 4 Racing Ribb som återkommer nu efter en paus och Kolgjinis hästar börjar hitta formen så smått efter en mindre bra period och kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede här och därifrån så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

7 Sevilla
Halmstad lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip