Speltips Lopp 6: Sideslip

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-10-22 20:12
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 2.15
Tips: Plats
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Sideslip är topp tre i loppet.

Sideslip är ett treårigt sto som tränas av Stefan Melander. Hon har som bäst noterat en andraplats och två tredjeplatser på 13 starter hittills men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera henne en fin löpning så kan det vara läge för den första segern.

Sideslip är rätt snabb ut och skulle hon lyckas trycka sig till ledningen så kan hon rinna undan till sin första seger om hon slipper alltför hård press under vägen men det är flera startsnabba hästar med i fältet och hon är inte beroende av att gå i ledningen fast oavsett så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och ska ses med god chans att vara sämst trea i mål.

I den senaste starten så satt Sideslip i fjärde utvändigt innan hon gick med i rygg med halvvarvet kvar till mål och via en hygglig avslutning så nådde hon femteplatsen bakom vinnande Blown Away Ås.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Sideslip gick barfota runt om senast men ikväll så blir det barfota fram och skor bak men det tror jag inte ska göra så stor skillnad.

Den värsta motståndaren till Sideslip anser jag vara nummer 3 Monet Augustinu som har vunnit 45 av sina 80 starter hittills. Han var duktig i Sverigedebuten senast när han fick elak press i ledningen och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Magneto.

Skulle Monet Augustinu hitta till spets smärtfritt och få bestämma en del där framme den här gången så kan han få sin revansch här.

En annan motståndare till Sideslip är nummer 6 Surf'n Turf som var ute i ett försök till Kriteriet senast. Han fick då ett fint lopp i rygg på ledande Djokovic men han orkade inte fullfölja hela vägen och slutade oplacerad.

Tidigare i år lyckades Surf’n Turf nå final i E3 och han är härdad mot tufft motstånd även om han möter en del äldre konkurrenter här och kan Örjan Kihlström som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Sideslip
Solvalla lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.15 LeoVegas & Unibet

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Lopp 6: Sideslip
Spela på Speltips Lopp 6: Sideslip
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
DrTrav - 22 Oktober 2019 - 18:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming