Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V5 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Skip Beau är topp tre i loppet. Skip Beau gjorde bort sig med galopp i ett lopp som vanns av Fighting Gehör senast och gången innan det så slutade den trea i ett lärlingslopp som vanns av Whitesocksspirit. Skip Beau är inte så snabb ut men med bara fem hästar på startvolten så tror jag att Mikko Aho kan hitta ut från innerspåret och då borde det vara en bra chans att den är topp tre i loppet. De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 New Moon Pellini som gjorde comeback senast men galopperade bort sig då men från springspår här så kan det bli en bra position direkt och då är den inte ofarlig om det klaffar med positionerna nu och nummer 8 Batman Godiva som har varit ute i en del tuffa lopp tidigare utan att riktigt räcka till men det är enklare emot den här gången och chansen finns till en framskjuten placering. V64 tävlingarna ikväll avgörs på Bro Park galoppbana så därför inga tips till de loppen ikväll.