Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 14 Stonecapes Pecca är topp tre i loppet.

Stonecapes Pecca var duktig vid en överlägsen seger för tre starter sedan och gången efter det så slutade det med en startgalopp och senast så gjorde han på nytt ett starkt lopp som trea när han fick göra en del grovjobb under slutrundan bakom vinnande Findus M. och om Jarno Koskela som kör hästen kan komma igenom bra från det här utgångsläget med springspår på tillägg och kan han hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så kan han bli svår att stå emot den sista biten och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål.

Stonecapes Pecca är en femårig valack som har gjort femton starter hittills och han har vunnit fem av dessa och har dessutom varit topp tre i 53% av loppen men han har även ett par galopper i raden så han är inte helt att lita på men felfri nu så tror jag på en framskjuten placering på nytt.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Mex Hörsta kommer från en seger när han tog ner sitt motstånd från dödens senast och med Kaj Widell från innerspår här så tror jag han håller upp ledningen och i spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage om han kan få trolla bort en del av loppet i den positionen.

En annan motståndare till Stonecapes Pecca är nummer 10 Reverend Wine som gör första starten sedan april nu men formen är mycket svårbedömd och även om han möter enklare motstånd än vad han är van vid så tror jag att han behöver loppet och får svårt att räcka till seger och är klart överstreckad på spelet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

14 Stonescapes Pecca
Eskilstuna lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.60 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip