Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Sweet Lins vinner loppet.

Sweet Lins var väldigt bra när hon för fyra starter sedan vann ett uttagningslopp till Norskt Stokrieterium efter att ha kört till spets och varvat på 12,2 från ledningen och sedan höll hon undan till vinst.

Näst senast så fick Sweet Lins nöja sig med tredjeplatsen från ledningen bakom vinnande Sabrina Frecel och senast så hakade hon på godkänt till tredjeplatsen efter en invändig löpning återigen bakom Sabrina Frecel.

Sweet Lins är kvick ut och jag tror att Marius Höitomt har ledningen i sikte här och från den positionen så kan hon bli svårfångad över den korta distansen här eller om det skulle vara upptaget i spets så tror jag hon kan göra sig gällande på open stretchen till slut.

Sweet Lins ska lättas i balansen från järn till aluminiumskor den här gången och dessutom blir det första gången i jänkarvagn och man åker knappast från Norge om man inte tror på bra chans.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Crazymonsterheart som tog hand om ledningen men släppte sedan ifrån sig spets med 1350 meter kvar av loppet och fastnade sedan med alla krafter kvar senast.

Kan Kevin Oscarsson som kör Crazymonsterheart komma iväg bra från bakspåret här och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Luna Brodda som ännu är utan seger efter fem starter hos Björn Goop men hon gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Jasmin Band senast.

Kan Björn Goop hitta ner i en hygglig position och få spara speeden fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Sweet Lins
Åby lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 3.15 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip