Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Thai Sansa vinner loppet.

Thai Sansa är ett treårigt sto som har gjort tre starter hittills. Två vinster och en tredjeplats har det blivit så här långt. När hon inte vann näst senast så galopperade hon i början av loppet men hon kom tillbaka och räddade tredjeplatsen bakom We The People.

Senast så vann Thai Sansa på en låg 14-tid efter att körts till spets med 700 meter kvar av loppet och sedan stack hon undan till en överlägsen vinst.

Thai Sansa känns jättefin i träningen efter det och Bo Westergaard hoppas och tror att hon kommer att duga bra i de norska årgångsloppen under året och det är bästa chansen från stallet under kvällen.

Spår lite långt ut för Thai Sansa här men jag tror att hon tar en lugn start och kommer hon ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Det är heller inte omöjligt att Bo Westergaard som kör Thai Sansa provar mot ledningen i ett tidigt skede av loppet och skulle hon bli släppt till spets så tror jag att loppet är över.

Thai Sansa är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så kan det ge en extra växel.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Fiore som har inlett karriären på bästa vis med tre raka segrar på lika många starter.

Det är debut bakom bilen nu för Fiore och tuffare motstånd än tidigare. Dessutom har hon inte startat på några månader så formen nu är svårbedömd.

Kan Ken Ecce som kör Fiore servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme här också.

I övrigt kan nummer 5 Highland Sisu gick riktigt bra som trea i ett lopp som vanns av Best In Show As näst senast vara aktuell.

Gången efter det så hade Highland Sisu ett svårt spår i volten och försvann med galopp direkt. Nu blir det autostart för första gången men det kan nog vara en fördel.

Kan Stefan Persson som kör Highland Sisu få gå med i en vettig rygg fram till det ska avgöras så är hon stark den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Thai Sansa
Åby lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip